Chalet Helena

Mauterndorf - Lungau - Salzburgerland

Slaapkamers

Slaapkamers boven

Slaapkamer 1Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. In alle kamers is het licht te dimmen. De grootste slaapkamer is 4.00 x 4,50 meter. Deze kamer heeft een eigen badkamer met bad, douche en wc. Verder een balkon over de breedte van het huis. Alle bedden zijn 2,10 meter lang, met de hand gemaakt. De matrassen zijn van orthopedische kwaliteit. Deze kamer heeft een 2 persoonsbed met 2 aparte matrassen. 1 dubbele kast met hang en lig gedeelte. Alle andere kamers hebben aparte bedden met matrassen en zijn voorzien van inbouw kasten met een hang en een lig gedeelte. Er is 1 kinderbed/lediSlaapkamer 2kant aanwezig. Slaapkamer 2   (4,50 x 3,50 mtr) Slaapkamer 3   (3,50 x 3,50 mtr) Voor deze 2 slaapkamers is er 1 badkamer met dubbele wasbak, een aparte wc en een ruime inloop douche. In alle slaapkamers is het licht, door de knop even ingedrukt te houden te dimmen. weer drukken is uit.


 Slaapkamers souterrain

Slaapkamer souterrain 1Slaapkamer 4   (4,50 x 3,80 mtr) 2 aparte bedden van 2,10 meter lang. Dubbele inbouwkast met hang- en liggedeelte. In deze slaapkamer bevinden zich 2 ramen op hoogte.

  

Slaapkamer souterrain 2Slaapkamer 5 (4,00 x4,30 mtr) 2 Stapelbedden van allen 2,10 meter lang stevige houten trappen vast gemonteerd aan de bedden. Hierin een flat screen tv gemonteerd aan de muur en een ronde tafel met 4 stoelen. Ook uitstekend geschikt als kinderkamer. In deze slaapkamer bevindt 1 hoog raam. Een drievoudige inbouwkast met hang- en liggedeelte. Voor slaapkamer 4 en 5 is er ook een badkamer met dubbele wasbak, een aparte wc en een douche.

 

 

 

Mauterndorf

Humidity:
Wind: at
/
/
/
/
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Link Chalet Plus voor prijzen