Chalet Hélena

Mauterndorf - Lungau - Salzburgerland

Wandelen in Lungau

In Lungau ligt een gemarkeerd netwerk aan wandelpaden, dit is een bron van ware opwinding voor trail-geharde wandelaars en ervaren  bergbeklimmers. Voor mensen die genieten van uitgebreid wandelen , stress vluchters en pelgrims die op zoek zijn naar moeder natuur, bieden deze wandelroutes uitstekende voldoening.

wandelen 1Tijdens de zomer in het Lungau bergland, is het tijd voor iedereen om hun wandelschoenen aan te trekken, om de hoge pieken en alpenweiden van de regio te verkennen, waaronder Riedingtal Nature Park, Cedar House of misschien om één van de ongeveer 60 kristalheldere bergmeren.

Er zijn talrijke themapaden voor het hele gezin , maar ook alpine hutten en schuilplaatsen nodigen u om onvergetelijke wandelingen te maken. Meer dan twintig van de regio Lungau berghutten bewaken hun eigen unieke geheim, welke worden gekenmerkt door een bijzondere culinaire lekkernij of een bijzondere vorm van vakmanschap. Zowel de Lungau bergliften evenals de Lungau vallei shuttle bieden u en snelle en makkelijke manier de te toppen te bereiken.

Mauterndorf

Humidity:
Wind: at
/
/
/
/
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Link Chalet Plus voor prijzen